481. Wegańskie placuszki z płatków jaglanych
28 lutegoTe placuszki są dowodem na to, że najlepiej wychodzą mi wegańskie śniadania z własnego pomysłu i proporcji :)
Wegańskie daktylowe* placuszki z płatków jaglanych, banana i kaszki orkiszowej podane z winogronami, twarożkiem ze śmietanką i kolorową posypką
16 komentarze
Ale grubaski :) Przypominają mi trochę serniczki z patelni :)
OdpowiedzUsuńBo właśnie te przepisy ''na oko'' własne są najlepsze! :)
OdpowiedzUsuńJakie grubaśne :D Musiały być smaczne :)
OdpowiedzUsuńWyszły Ci świetne, mniam ;D
OdpowiedzUsuńAle grubaski! Takie lubię :)
OdpowiedzUsuńJak zwykle będe obok tematu, ale.... strasznie mi się podoba ten talerzyk :D
OdpowiedzUsuńAle ładne, musiało być pyszne!
OdpowiedzUsuńkolejne placuszki dowodem na to, że zawsze wychodzą Ci najgrubsze :)
OdpowiedzUsuńJa też zawsze robię na oko, ale czy zawsze się udaje to bym kwestionowała ;)
OdpowiedzUsuńAle ślicznie wyszły! I udekorowane kolorową posypką, cudownie! :)
OdpowiedzUsuńIdealne i jaki grubiutkie <3
OdpowiedzUsuńSuper na śniadanie do mleka. Idealne.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do mnie :)
Twój blog zawsze będzie mi się kojarzył z kasza jaglaną :)
OdpowiedzUsuńSerio? A mi sie wydawalo, ze nie uzywam jej zbyt czesto (:
UsuńMarzy mi się normalnie by zjeść na śniadanie Twoje śniadanie <3
OdpowiedzUsuńno i chwała Ci za te pomysły! ;)
OdpowiedzUsuń