658. Buraczany muffin czekoladowy
17 września
Buraczany muffin z mąki z teffu z organicznymi kropelkami z gorzkiej wegańskiej czekolady słodzony ciemnym syropem z agawy podany z domowym serkiem kokosowym z borówkami
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
12 komentarze
ale śliczny, taki różowy! i ile w nim zdrowia! :)
OdpowiedzUsuńIdealne połączenie :)
OdpowiedzUsuń♥♥♥ Buraczana miłośc!
OdpowiedzUsuńPrzepis proszę!
ale piękny! *-*
OdpowiedzUsuńJaki gigant :D
OdpowiedzUsuńNic dodać, nic ująć *.*
OdpowiedzUsuńróżowiutki muffin, skradł moje serce!
OdpowiedzUsuńo rany! proooszę, pokaż przepis!
OdpowiedzUsuńŚwietne jedzonko!:)
OdpowiedzUsuńTen ciekawy kolorek :) !
OdpowiedzUsuńNie dość, że zaskoczyłaś mnie tym burakiem w muffinie to jeszcze taki ładny i równiutki jest :D
OdpowiedzUsuńPiękny ten muffin :)
OdpowiedzUsuń