728. Smaki orientu.
28 listopada
Cynamonowo-imbirowe placuszki z kaszy bulgur (Decare) podane z czekoladą nugatową słodzoną fruktozą (Frankonia), mandarynką i jogurtem sojowym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
8 komentarze
świetne śniadanie:)
OdpowiedzUsuńImbir to z pewnością jeden z moich zimowych hitów! :)
OdpowiedzUsuńświetne wykorzystanie bulguru! ale bym chciała, aby ktoś mi czasem zaserwował takie śniadanie :)
OdpowiedzUsuńplacuszki z bulgluru są od teraz na mojej liście must-do :D
OdpowiedzUsuńIdealne placuszki, z kaszy jeszcze przede mną :)
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie :)
OdpowiedzUsuńWyglądają pysznie! Muszę takie zrobić ;)
OdpowiedzUsuńświetne placuszki i tak ładnie podane :)
OdpowiedzUsuń