Najlepszy z najlepszych.
09 marca
Agrestowo-żurawinowy sernik z ricotty z morelami i wiórkami kokosa; ekologiczna kawa z nutą jaśminu i pomarańczy
Opakowanie jest po prostu fantastyczne!
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
10 komentarze
Smacznie ;)
OdpowiedzUsuńKocham serniki na zimno ! Wszystkie! Bez wyjątku :3
OdpowiedzUsuńz ricotty to n apewno był obłędny! ;)
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda;)
OdpowiedzUsuńna pewno rozpływał się w ustach!
OdpowiedzUsuńNa pewno jest delikatny :) Ciekawi mnie bardzo ta kawa :)
OdpowiedzUsuńZapraszam: http://grapefruitjuicesour.blogspot.com
:)
Świetny sernik ;)
OdpowiedzUsuńSernik, jedno z moich ulubionych ciasto... ten wygląda wyjątkowo lekko i delikatnie *.*
OdpowiedzUsuńWygląda świetnie, tak delikatnie!
OdpowiedzUsuńTa kawa rzeczywiście ma genialne opakowanie!!!
uwielbiam serniczki na zimno ale nie każdy potrafi cos tak pieknego zrobić
OdpowiedzUsuń