Superfoods w słoiczku.
16 maja
Nocny krem migdałowo-konopno*-jaglany z dodatkiem ekologicznego soku z acai Symbio podany z gęstym mango lassi, mango i pestkami granatu
* z ekologicznymi migdałami blanszowanymi oraz nasionami konopii Symbio
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
Dam się pociąć za każdy krem jaglany, serio :)
OdpowiedzUsuńPięknie to wygląda! :) Tylko nie wiem czy jest na tyle syte by mnie zaspokoiło :)
OdpowiedzUsuńSpora garść migdałów i dwie łyżki wysokobialkowych nasion konopii zapewniają sytość :)
UsuńMożna do Ciebie kiedyś wpaść na śniadanie? Bardzo proszę! :D Byłabym wniebowzięta takim słoiczkiem... Rozmarzyłam się. :-)
OdpowiedzUsuńpyszny słoiczek!
OdpowiedzUsuńSmaczny posiłek :)
OdpowiedzUsuńcudne:) bardzo ciekawi mnie jak smakują te nasiona konopi
OdpowiedzUsuńskąd wzięłaś te produkty ?? w jakiej sieci mozna je zdobyć ?? bo szukam w naszych wiejskich marketach i takich nowinek nie znalazłam
OdpowiedzUsuńDzień dobry,
UsuńProszę napisać na maila: facebooksymbio@gmail.com, podając nazwę miejscowości, a prześlemy Pani listę sklepów, w których może kupić Pani produkty Symbio :-)
Pozdrawiam
Beata Piwowarczyk