Calzone... z kassawy!

05 września

Calzone z mąki z kassawy (Otto's Naturals) nadziany waniliowym serkiem wiejskim podany z borówkami, poziomkami, Rote Grütze i siekanymi pistacjami bio (Jean Hervé)

You Might Also Like

10 komentarze

  1. Wygląda jak taki wielki oscypek!Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  2. Super pomysł! Musiało bajecznie smakować! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nigdy nie jadłam calzone! Podasz przepis? Wypróbowałabym :P

    OdpowiedzUsuń
  4. to dopiero wypasione calzone!

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam absolutnie wszystko co zawiera jakieś smakowite nadzienie. :-) Nieważne czy to naleśnik, pieróg, makaron... Twoje calzone mnie zachwyca!

    OdpowiedzUsuń
  6. Szkoda, że czasu na pieczenie brak - wygląda bosko! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Wooo ale wielgachne.. Coś. Zawsze chciałam spróbować ale jakoś nie było okazji :) Może najwyzszy czas zabawić się w kuchareczkę :)

    OdpowiedzUsuń

Follow me on FoodBlogs.com
JemyZdrowo.pl
FlyB - Kulinaria
blogi kulinarne
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
rondel
mytaste.pl
Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support
Przesiane.pl
Wzorowy Katalog
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
Tasty Query - recipes search engine
Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów

SM

blogi o zdrowiu

Subskrybuj