Gryka w formie budyniu.
29 września
Sezamowy* budyń gryczany z malinami, jeżynami, borówkami, truskawkami, serkiem kokosowym i ekologicznymi nasionami konopi Symbio
* zagęszczony mąką sezamową
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
5 komentarze
pysznie
OdpowiedzUsuńto co lubię najbardziej... kremowy budyń z mnóstwem dodatków!
OdpowiedzUsuńIle letnich owoców w połączeniu z jesiennym smakiem sezamu :) i do tego pięknie podane, zjadłabym ;)
OdpowiedzUsuńMiseczka zdrowia ;-)
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie! www.make-life-green.blogspot.com
No takiego budyniu to jeszcze nie jadłam! :-) Coś absolutnie pysznego. :-)
OdpowiedzUsuń