Różowe gofry.
16 września
Buraczane gofry z musem z ekologicznych suszonych śliwek (Symbio) i borówek podane z jagodami, truskawkami i jogurtem jagodowym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
11 komentarze
Buraki górą! Gofrów z nich jeszcze nie próbowałam, ale jeśli smakują tak jak wyglądają to chyba je zrobię ;) optymistyczne kolory ma to Twoje śniadanie :>
OdpowiedzUsuńDokładnie - buraki świetnie pasują... do wszystkiego! <3
Usuńgenialne te gofry!
OdpowiedzUsuńJaki kolorek <3
OdpowiedzUsuńPysznie :)
O proszę z takiego składnika to jeszcze gofrów nie jadłam ale same w sobie uwielbiam! :-)
OdpowiedzUsuńtak kolorowo i pozytywnie! a przy tym smacznie i zdrowo :) stęskniłam się za goframi <3
OdpowiedzUsuńJaki kolorek!A u ciebie nadal króluje lato :)
OdpowiedzUsuńTak, próbuję je zatrzymać za wszelką cenę :)
UsuńTo śniadanie pobiło dzisiaj wszystko inne :D
OdpowiedzUsuń:*
UsuńKolor mają obłędny!
OdpowiedzUsuńTakie śniadanie każdego wprawiłoby w dobry humor :)