Prostota. Tosty na słodko.
09 października
Bezglutenowy chleb z rodzynkami (Damhert) podany z kokosowym serkiem, poziomkami,
jagodami, śliwką, frużeliną z chia (Damhert) i czerwoną porzeczką
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
6 komentarze
Jak TO dla Ciebie jest prostotą to nie chciałabyś zobaczyć mojego talerza... :P Fenomenalne!
OdpowiedzUsuńJak ślicznie i kolorowo!
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie ;-) www.make-life-green.blogspot.com
Poziomki! U mnie niestety już ich coraz mniej :(
OdpowiedzUsuńCzasami więcej nie trzeba:)
OdpowiedzUsuńMniam!
OdpowiedzUsuńPorzeczki, śliwki , poziomki ...jak kolorowo i apetycznie ....)
OdpowiedzUsuń