Wybuchowy deser.
13 października
Wegański deser śniadaniowy z kaszy jęczmiennej z borówkami i suszonymi śliwkami,
kokosowego jogurtu sojowego, musu z mango oraz pestek granatu
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
4 komentarze
zawsze obawiam się jakoś kaszy jęczmiennej na słodko, ale chyba pora się przełamać i spróbować!
OdpowiedzUsuńJa bardzo lubię takie wykorzystywanie w wersji nie wytrawnej, ale na słodko. :-)
OdpowiedzUsuńO tak, poprosze :)
OdpowiedzUsuńtrzeba mieć zdolności aby takie zdjęcia piekne robić widać palec Boży
OdpowiedzUsuń