Jaglana babeczka.
05 listopada
Waniliowa babeczka jaglana podana z kokosowym jogurtem, malinami, sosem jeżynowym, pistacjami, puree z batata, jeżynami, malinami i syropem błonnikowym Sukrin FiberSirup
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
10 komentarze
ale to genialnie wygląda, aż szkoda jeść!
OdpowiedzUsuńbardziej do podziwiania a nie jedzenia
OdpowiedzUsuńjejjjjku jakie to piękne! Czemu ja nie potrafię wpaść nigdy na taki fajny i przy okazji ładny pomysł na śniadanko :( no wygląda świetnie, muszę spróbować zrobić naprawdę wielkie dzięki za inspirację bo ja raczej taka średnia w kuchni jestem :)
OdpowiedzUsuńNie dość, że bardzo ciekawy pomysł na wykorzystanie kaszy jaglanej to jeszcze fenomenalne te dodatki do niej. :-)
OdpowiedzUsuńcudowna ta babeczka ;)
OdpowiedzUsuńjak się robi taką babeczkę?
OdpowiedzUsuńUrocze maleństwo :) Na pewno była przepyszna :)
OdpowiedzUsuńAle cudo! Proszę podaj przepis :D koniecznie muszę ją wypróbować !
OdpowiedzUsuńuwielbiam kaszę jaglaną, super pomysł na wykorzystanie jej
OdpowiedzUsuńZapraszam do mnie na konkurs śniadaniowy
http://cotakpachnie.com.pl/2015/11/05/gluten-free-box/
Wygląda genialnie, aż chce się ją zjeść.
OdpowiedzUsuń