206. Płatki gryczane z domową konfiturą truskawkową
26 czerwcaTe płatki bardzo szybko pęcznieją i mimo nieciekawej barwy, są bardzo smaczne. Myślę, że świetnie będą nadawać się do placków. Do tego domowa konfitura truskawkowa i świeża brzoskwinia, i od razu śniadanie nabrało kolorów :)
Płatki gryczane na mleku sojowym z cukrem trzcinowym podane z brzoskwinią i domową konfiturą truskawkową
Buckwheat flakes with soy milk and brown sugar served with peach and homemade strawberry jam
13 komentarze
podzielisz się tą konfiturką? :D
OdpowiedzUsuńpłatków gryczanych to jeszcze nie jadłam! porywam <3
OdpowiedzUsuńBardzo lubię takie jedzonko , lekkie , pożywne :))
OdpowiedzUsuńNie próbowałam gryczanych :D Kurcze, tyle smaków przede mną ;>
OdpowiedzUsuńSkoro polecasz, to się zaopatrzę ;)
ale śniadano:)
OdpowiedzUsuńA gdzież Ty takie płatki dorwałaś?!:)
OdpowiedzUsuńW E. Lecrelc ;D
Usuńdomowa konfitura! <3 domowe wyroby są najlepsze :)
OdpowiedzUsuńkiedyś jadłam gryczane, ale mi nie smakowały. Warto jednak dodać, że to było 3 lata temu, smak na pewno mi się zmienił ;p
OdpowiedzUsuńSmakują identycznie jak kasza gryczana prażona :)
Usuńwygląda przepysznie, do tego ta domowa konfiturka *-*
OdpowiedzUsuńJak z domową to już jestem chętna ^^
OdpowiedzUsuńO wieki nie jadłam płatków gryczanych :) Pyszne są, dokładnie jak kasza :) Z takimi dodatkami musiały smakować wyśmienicie!
OdpowiedzUsuń