330. Arakowo- bananowe tosty francuskie
29 wrześniaSmakowały jak ciasto, dzięki arakowemu olejkowi, który uwielbiam dodawać go do śniadań :) Obowiązkowo z serkiem - bez niego ani rusz!
Dzisiaj przetestowałam duży, jasny talerz obiadowy, bo na małym by się nie zmieściły. Do tego pogoda w sam raz do zdjęć...i do spacerów. :)
Inspiracja - jednak ja dodałam jeszcze jajko :)
Arakowo - bananowe tosty francuskie podane z serkiem wiejskim, malinami, jeżynami i cukrem pudrem
19 komentarze
Tosty francuskie jak ciasto? *.* Chcę!
OdpowiedzUsuńomomom *-* Ale mam na takie ochotę !
OdpowiedzUsuńMmmmm! Ale mi narobiłaś ochoty na tosty! :)
OdpowiedzUsuńWiesz, że nigdy nie jadłam tostów francuskich?!
OdpowiedzUsuńJak ciasto ? :D O matko, biorę je :D
OdpowiedzUsuńjak dla mnie nic tu nie brakuje, ale u mnie brakuje takich pysznych malinek i jeżynek *-*
OdpowiedzUsuńależ bosko to wygląda, jestem na diecie a tutaj takie coś ;)
OdpowiedzUsuńśliczne kolory :D
OdpowiedzUsuńWygladaja przepysznie! *.*
OdpowiedzUsuńWez podrzuc troche malin ;)
moje ulubione tosty! Arakowy olejek? Poszukam :)
OdpowiedzUsuńjejku... ale pyszniutkie !!!
OdpowiedzUsuńTosty i takie dodatki.. Oj zdecydowanie wyglądają kusząco! :)
OdpowiedzUsuńO jaaa ciee.. Jeżyny i maliny... Pycha :)
OdpowiedzUsuńWyglądają na baaaaardzo chrupiące <3 Zazdroszczę ci tych owoców !
OdpowiedzUsuńWyglądają pięknie! :O
OdpowiedzUsuńTosty rewelacja.. Pomyslowe i na pewno smaczne :)
OdpowiedzUsuńNominowałam Cię do zabawy, tak więc jeśli masz ochotę wziąć w niej udział to zapraszam do siebie :)
Dzięki!
Usuńchlebek smazony na masle? z jajkiem czy bez?
OdpowiedzUsuńNapisałam, że z jajkiem. Smażony na maśle klarowanym.
Usuń