352. Jaglane pancakes ze świeżymi daktylami
21 października
Uwielbiam pancakes z różnego rodzaju płatków - owsianych, jęczmiennych, czy tak jak dzisiejsze - jaglanych. Dzięki nim placki miały bardzo ciekawą, puchatą strukturę. Do tego karob, świeże tureckie daktyle i ekstrakt z wanilii. Chyba nie mogłam sobie wymarzyć lepszego poniedziałkowego śniadania :)
Karobowe pancakes z płatków jaglanych ze świeżymi daktylami, ekstraktem z wanilii i solą himalajską podane z serkiem waniliowo-cynamonowym
18 komentarze
robię się zazdrosna patrząc na takie fajne śniadanie :)
OdpowiedzUsuńZjadłabym takie rumiane pancakes, wyglądają jak pierniczki....:)
OdpowiedzUsuńJak ty czarujesz na tą patelnią, że one Ci wychodzą 2 razy takie grube jak normalne?! ;)
OdpowiedzUsuńCudowne!
Hmm...dodaję sodę oczyszczoną i rosną w oczach :)
UsuńA ja uwielbiam Twoje placki bo zawsze są takie grube i idealne! Chętnie bym spróbowała świeżych daktyli:-)
OdpowiedzUsuńJakie grubaśne! Wyglądają na sycące i przepyszne :)
OdpowiedzUsuńjakie grubaśne :) moge prosić o przepis ?
OdpowiedzUsuńAle mega grube Ci wyszły *.*
OdpowiedzUsuńsuper ci się udały :)
OdpowiedzUsuńJakie grubaski! Pychota :)
OdpowiedzUsuńjaglanych jeszcze nie jadąłm. wyglądają genialnie :)
OdpowiedzUsuńwyglądają jak ciacha <3 wyszły Ci świetnie :)
OdpowiedzUsuńbardzo fajnie wyszły, takie grubaśne najlepsze !
OdpowiedzUsuńGrubaśne wyszły :) Jak takie fajne nadziane ciasteczka :)
OdpowiedzUsuńkocham daktyle, ich słodycz wyjątkowo mi odpowiada :) z płatkami jaglanymi musiały stworzyć bardzo smaczny miks :)
OdpowiedzUsuńprzepis poprosze ?:> plisssss
OdpowiedzUsuńWyglądają przepysznie! :) Dodaję do akcji i pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńo mniam! jakie fajne grubaski!
OdpowiedzUsuń