395. Pudding z croissanta i serka wiejskiego
03 grudnia
Kokosowy* pudding z croissanta i serka wiejskiego z babcinymi śliwkami z kompotu, granatem i brzoskwiniowym serkiem
* wiórki kokosowe i mąka kokosowa
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
pysznie:)
OdpowiedzUsuńale ekstra. lubię serek wiejski ale nigdy go w ten sposób nie wykorzystywałam
OdpowiedzUsuńoj ale bym schrupała to cudo !
OdpowiedzUsuńz serka wiejskiego? no to juz wiem, ze dobry :)
OdpowiedzUsuńŚwietny ! I te dodatki <3
OdpowiedzUsuńnie dość, że mój ulubiony wiejski to jeszcze croissant <3 pyszne zapiekane, cieplutkie - na tę porę znakomite!
OdpowiedzUsuńJakie pyszne , kolorowe , danie na sniadanie :)
OdpowiedzUsuńz serka wiejskiego? no nie, że też na to nigdy nie wpadłam, to musiało być boskie :D
OdpowiedzUsuńprzepadłam! za dużo dobrego! <3
OdpowiedzUsuń