495. Gofry z płatków quinoa
14 marca
Piernikowe żytnie gofry z płatkami quinoa podane z mandarynką, jagodami Goji i jogurtem naturalnym z wisienką koktajlową
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
12 komentarze
Takie gofry z chęcią bym porwała! :)
OdpowiedzUsuńGofrowa piąteczka :)
OdpowiedzUsuńTyle, że u Ciebie piernikowo to bardziej zimowo ;)
Mmm... jutro planuję gofry na śniadanie :)
OdpowiedzUsuńBardzo oryginalny pomysł :)
OdpowiedzUsuńjak tylko będę miała lepszą gofrownicę, to też zbędę jadła :P
OdpowiedzUsuńświetne, a jak apetycznie wyglądają razem te 2 kolory :)
OdpowiedzUsuńBardzo fajne zgranie smakow <3
OdpowiedzUsuńBardzo apetycznie wyglądają, zjadłąbym takiego goferka. :)
OdpowiedzUsuńWyglądają apetycznie, a opis brzmi jeszcze pyszniej :D
OdpowiedzUsuńKradnę gofra, bo sama jestem leniem i nie chce mi się ich zrobić :D Pysznie wyglądają!
OdpowiedzUsuńZjadłybyśmy takie pyszne gofry:) zdrowe i pomysłowe.
OdpowiedzUsuńNie dość że smaczne, to jeszcze zdrowe: mąka żytnia, quinoa, jagody goji... Szkoda, że nie można kupić takich gofrów na mieście.
OdpowiedzUsuń