496. Twarogowa zapiekanka z płatkami amarantusa
15 marca
Twarogowa zapiekanka z płatkami amarantusa, kandyzowaną pomarańczą, słonecznikiem, borówką i cukrem pudrem trzcinowym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
wszelkie pomysły na śniadania z twarogiem mile widziane, i to na pewno było bardzo smaczne - szczególnie z borówkami :)
OdpowiedzUsuńTwaróg dobry jest zawsze. W twojej wersji smakowej jak najbardziej do mnie przemawia :)
OdpowiedzUsuńTwoje pomysły są zawsze takie inspirujące :) To śniadanie musiało być niezwykle smaczne :)
OdpowiedzUsuńdodatek skórki pomarańczowej mnie zawsze urzeka ;D
OdpowiedzUsuńwygląda pysznie:)
OdpowiedzUsuńPysznie! Płatków z amarantusa nie próbowałam jeszcze. Kocham wszystko, co ma w sobie twaróg zapiekany. :)
OdpowiedzUsuńsernik z rana- to jest to! :)
OdpowiedzUsuńPlatki z amarantusa są genialne. Śniadanko po królewsku ♥
OdpowiedzUsuńmmm jaka różnorodność :))
OdpowiedzUsuń