497. Sernik na zimno
16 marcaW niezmienionej wersji, lubiany przez wszystkich :)
Kokosowy sernik na biszkoptach podany z ricottą, kiwi, orzeszkami piniowymi i jagodami Goji
W niezmienionej wersji, lubiany przez wszystkich :)
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
9 komentarze
serniki to lubię w każdej wersji i te na zimno i te pieczone i gotowane!
OdpowiedzUsuńten wygląda genialnie! :)
Wolę pieczone, ale te wygląda bardzo smacznie! :)
OdpowiedzUsuńTo jest wiosna na talerzu :)
OdpowiedzUsuńTak idealnie trafiłaś w moje smaki tym śniadaniem - serniki to moja słabość :) a kolorystycznie jest po prostu fantastyczny!
OdpowiedzUsuńJak ja dawno nie jadłam sernika na zimno! Twój prezentuje się cudnie :)
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie! :P
OdpowiedzUsuńTo zdecydowanie moje ulubione ciasto! :)
OdpowiedzUsuńJak zwykle bardzo ladnie wyglada :) Delikatnie :)
OdpowiedzUsuńJej, proszę o przepis *.*
OdpowiedzUsuń