505. Kawowa kasza jęczmienna z gruszką!
24 marca
Ta konfitura jest po prostu przecudowna! Naturalnie słodka, zdrowa... czego chcieć więcej? :)
W połączeniu z chrupiącym masłem migdałowym, słodką gruszką i kawową kaszą stworzyła kompozycję idealną :) A dla lekkiego schłodzenia dania... ulubiony serek waniliowy :)
Kawowo*-kokosowa** kasza jęczmienna zapiekana z gruszką Sweet Sensation, masłem migdałowym, konfiturą wiśniową i serkiem waniliowym
* pół saszetki kawy rozpuszczalnej Jacobs Milka** łyżka mąki kokosowej premium
12 komentarze
świetnie skomponowane śniadanie! sam opis już zachęca :) poza tym wieki wiśni nie jadłam czy to jako owoc czy w przetworach! musiało smakować obłędnie :)
OdpowiedzUsuńJeju, wygląda niesamowicie! Tyle smaków w jednym śniadaniu :D
OdpowiedzUsuńTo musiało być cudowne *.*
OdpowiedzUsuńMuszę spróbować tej milki :D
Pięknie się prezentuje <3 I jeszcze ta rzeżucha w tle... :)
OdpowiedzUsuńJeszcze nie spotkałam takiej fajnej czerwonej gruszki ;)
OdpowiedzUsuńto musiało być mistrzowskie <3
OdpowiedzUsuńOjej jak apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńA w tle rzeżucha. Też już posiałam. :D
Jakżesz ja tęsknię za wiśniami! A wszystkie zapasy konfitur zjedzone, a tu do lata jeszcze kawał drogi, w poszukiwaniu świeżych owoców...
OdpowiedzUsuńEch, tymczasem patrząc na Twoje śniadanie - nabieram ochoty na słoiczek czegokolwiek wiśniowego!:))
Uwilebiam kasze jęczmienną <3
OdpowiedzUsuńKasza, bardzo fajny pomysł, i te dodatki . Ach .....:)
OdpowiedzUsuńjeszcze jej nie zapiekałam, a Twoja wersja wygląda BOSKO :D
OdpowiedzUsuńale apetyczna grucha mniam mniam fajny pomysł
OdpowiedzUsuń