517. Gofry na serku homogenizowanym
05 kwietnia
Gofry jaglane na waniliowym serku homogenizowanym z dodatkiem Almette podane z kiwi, jogurtem naturalnym, chipsami bananowymi i Dulce de Leche Chimbote
Dodatek Almette to strzał w dziesiątkę!
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
17 komentarze
Tak pysznie zacząć sobotę ;)
OdpowiedzUsuńI to radosne kiwi *.*
egzotycznie wyglądają :D
OdpowiedzUsuńCiekawa jestem konsystencji tych gofrów. :D
OdpowiedzUsuńW środku mięciutkie i puszyste, na zewnątrz chrupkie ;D
Usuńkocham chipsy bananowe *-*
OdpowiedzUsuńna pewno strzał w dziesiątkę, skoro tak pięknie wyszły, a do tego wzbogacił jeszcze ich smak :)
OdpowiedzUsuńpyszne śniadanie:)
OdpowiedzUsuńTez bym takie robila gdybym tylko miala gofrownice:(
OdpowiedzUsuńWidzę w tle moje ulubione Almette mniaam :3 Wspaniale wyglądają te gofry! A moja gofrownica na razie...tylko w planach zakupowych ;P
OdpowiedzUsuńŚwietnie wyglądają, a jak musiały smakować.... Po prostu mniam :D
OdpowiedzUsuńuwielbiam ten serek!
OdpowiedzUsuńmuszę koniecznie zrobić te gofry! :>
Mogę się poczęstować? :)
OdpowiedzUsuńJadłam to Alemtte :) Jest pyszne! :)
OdpowiedzUsuńJaki cudowny poranek <3
OdpowiedzUsuńMniam, mniam, mniam!
Nic więcej nie trzeba :) !
OdpowiedzUsuńtakie pyszne śniadania mogłybyśmy jeść codziennie:)
OdpowiedzUsuńJakie pyszne gofry!! <3
OdpowiedzUsuń