586. Gofry z płatków pszenicy kamut!
07 lipca
Gofry z płatków pszenicy kamut i mąki z pszenicy durum podane z namoczonymi w rumie kwiatami hibiskusa, kremem z kasztanów jadalnych, kiwi i bananem
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
Te kwiaty hibiskusa kuszą mnie niezmiernie! Świetne :)
OdpowiedzUsuńNie kuś, tylko podaj przepis :D bo nową gofrownicę kupuję!
OdpowiedzUsuńLubię twoje śniadaniowe pomysły, zawsze zaskoczysz mnie czymś o istnieniu czego nie miałam pojęcia - tym razem pszenicą kamut
OdpowiedzUsuńWow, wspaniały pomysł! ; )
OdpowiedzUsuńTotalnie mnie zasoczyłaś z tymi kwiatami hibiskusa i kremem kasztanowym! *.*
Cudowności. : )
dobre te kwaity? skąd masz? pierwszy raz widzę coś takiego :D
OdpowiedzUsuńCzytam, czytam i gościłam w swoim domu jedynie kasztany jadalne - co to za nowości te kamut :)
OdpowiedzUsuńA gofry mniamn mniam!
Takie gofry to mogę jeść codziennie! :)
OdpowiedzUsuń