601. Naleśniki pod bezową chmurką!
22 lipcaTo moja pierwsza beza, więc może nie do końca wygląda tak jak powinna, ale wyszła chrupka, więc... to chyba dobrze? :)
Jaglane naleśniki ze złotym lnem nadziane borówkową ricottą zapieczone z malinami i borówkami pod bezą
Hirsepuffer mit Goldleinsamen gefüllt mit Blaubeer-Ricotta mit Himbeeren und Blaubeeren gebacken und mit Baiser abgedeckt
Hirsepuffer mit Goldleinsamen gefüllt mit Blaubeer-Ricotta mit Himbeeren und Blaubeeren gebacken und mit Baiser abgedeckt
14 komentarze
Ja uważam, że jak na pierwszą to jest mistrzowska :)
OdpowiedzUsuńNaleśniki i jeszcze domowa beza! <3 No, no dogadzasz sobie :)
OdpowiedzUsuńCiekawa jestem innych twoich posiłków. Moze wstawisz kiedyś taki przykładowy jadłospis? :)
OdpowiedzUsuńHmmm, w sumie to nie jest zły pomysł :) Jak kiedyś nie zapomnę, to sfotografuję :)
UsuńNastępnym razem poproszę o porcję i dla mnie, bo chwilowo włączenie u mnie piekarnika graniczy z cudem :)
OdpowiedzUsuńMam pytanie z innej beczki.... Z jakiej firmy polecisz ricotte ?
OdpowiedzUsuńTylko i wyłącznie włoskiej firmy IGOR do kupienia w Kauflandzie! Najlepsza <3
UsuńA ta z Lidla ?
UsuńA ta z Lidla ?
UsuńNie jest zla, ale nie ma tego charakterystycznego posmaku.
UsuńNa bezę się jeszcze nie odważyłam, ale kto wie, może to nie aż takie trudne? Bo Tobie udało się za pierwszym podejściem :D
OdpowiedzUsuńObłędne śniadanie! :)
OdpowiedzUsuńNigdy nie robiłam naleśników pod bezą, niezły pomysł ;)
OdpowiedzUsuń---
http://takeittasty.blogspot.com
http://facebook.com/takeittasty
BOSKIE TE ŚNIADANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OdpowiedzUsuń