610. Tofurniczki z patelni!
31 lipca
Tofurniczki z patelni nadziane daktylami bio podane z sosem czekoladowym, jeżynami i poppingiem z amarantusa; herbata darjeeling earl grey
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
5 komentarze
Jeny, jeny, zgłodniałam! :)
OdpowiedzUsuńAaaa! Chcę je zjeść! PYSZNIE :)
OdpowiedzUsuńAle rozpusta ! Pysznie, nie mogę oderwać wzroku od tych zdjęć :)
OdpowiedzUsuńZ daktylami? No bajka! :)
OdpowiedzUsuńTofurniczki jadłam niedawno i byłam nimi zachwycona. Gdybym spróbowała twoich to nie wiem czy byłabym w stanie się oprzeć na jednym talerzu :D
OdpowiedzUsuń