611. Knedle z tofu!
31 lipca
Knedle z mąki żytniej razowej i tofu naturalnego nadziane borówkami podane z jeżynami, borówkami, suszonymi wiśniami i jogurtem
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
13 komentarze
A ja wciąż czekam na jeżyny! :(
OdpowiedzUsuńNie jadłam jeszcze tofu, więc nie wiem czy by mi smakowały, ale ogólnie uwielbiam knedle :) Ostatnio wyjątkowo polubiłam wersję z kaszy jaglanej :)
OdpowiedzUsuńknedle to ja uwielbiam <3
OdpowiedzUsuńszkoda, że u mnie brak borówek :<
Tofuknedle? Bardzo fajna propozycja! :)
OdpowiedzUsuńAle jazda! Bardzo fajne knedelki. Ale to tak na śniadanie?
OdpowiedzUsuńTak, podobnie jak pierogi czy kluski leniwe :)
UsuńWyglądają bajecznie! Jeśli kiedykolwiek zrobię knedle, to będzie tylko i wyłącznie twoją zasługą :P
OdpowiedzUsuńW takim razie nie mogę się doczekać, aż je zrobisz! :*
UsuńTakie niepozorne, małe kuleczki a jakie apetyczne! :)
OdpowiedzUsuńApetycznie podane! ;)
OdpowiedzUsuńknedle z mąki żytniej razowej? to coś dla mnie! :)
OdpowiedzUsuńW życiu nie jadłam tofu, ale takie knedle od razu by mnie do niego przekonały! :)
OdpowiedzUsuńPrzepis dodaję do akcji
Pozdrawiam ;)
W życiu nie jadłam tofu, ale dzięki takim knedlom od razu by mi posmakował ;)
OdpowiedzUsuńPrzepis dodaje do akcji
Pozdrawiam :)