622. Pączki z masy makowej :)
11 sierpnia
Owsiane pączki z masy makowej z pokruszonymi orzechami makadamia i kremem miodowym podane z serkiem wiejskim i malinami
Przepis TUTAJ, ze zmianami:
zamiast fig dodałam kilka pokruszonych orzechów makadamia i łyżeczkę kremu miodowego z cynamonem
15 komentarze
masz niesamowite pomysły, ciągle zaskakujesz!
OdpowiedzUsuńpozdrawiam i zapraszam do siebie!
jaki pomysł!!!!! skąd ty go wzięłaś?! :) Czy mogę prosić o przepis? :)
OdpowiedzUsuńHmmm.... z głowy :)
UsuńPrzepis podlinkowany
chyba nie przestaniesz mnie zaskakiwać :)
OdpowiedzUsuńTy to masz pomysły <3
OdpowiedzUsuńJak ja dawno nie jadłam masy makowej! W sumie to jem ją chyba tylko w okresie Bożonarodzeniowym a to chyba błąd...;)
OdpowiedzUsuńten krem miodowy z tyłu wygląda mega apetycznie :D
OdpowiedzUsuńwow, śliczne te pączki. masz talent!
Cudownie wyglądają! A krem kusi, nie powiem :)
OdpowiedzUsuńale super pomysł :)
OdpowiedzUsuńa zjadłabym masę makową :D
OdpowiedzUsuńtym bardziej te pączusie <3
nie tylko mnie te pączki powaliły, ale również ten krem w tle! z malinami wszystko musiało smakować idealnie (:
OdpowiedzUsuńIdealny pomysł, czekam na przepis tych cudeniek! :)
OdpowiedzUsuńJest już podlinkowany :)
UsuńTy to nigdy mnie chyba nie przestaniesz zaskakiwać :D
OdpowiedzUsuńNigdy bym nie wpadła na takie donuty, ale wpisuje je na moją listę do zrobienia, myślisz że z mąk bezglutenowych (kokosowa/gryczana) wyjdzie ? :)
OdpowiedzUsuń