675. Egzotyczne donuty z ciecierzycy!
04 października
Donuty z ciecierzycy i semoliny na mleczku kokosowym podane z waniliowym deserem sojowym, organiczną wegańską czekoladą i figą
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
7 komentarze
jakie wystrzałowe śniadanie! :)
OdpowiedzUsuńZ ciecierzycy tyle wspaniałości można zrobić! :)
OdpowiedzUsuńta czekolada i ten serek *.*
OdpowiedzUsuńDeser sojowy <3 Wykorzystałam dziś przepis na omlet z czekoladowym deserkiem - wyśmienity! A donuty wyglądają jeszcze lepiej. Czy to maszyna z Biedronki? Zastanawiałam się, czy takiej nie kupić.
OdpowiedzUsuńOjej, cieszę się, że smakował! Maszynkę mam firmy Clatronic :)
UsuńBardzo fajny sposób na takie donuty z ciecierzycy.Wyglądają ciekawie.Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńMmm, wyglądają kusząco :)
OdpowiedzUsuń