696. Czekoladowe babeczki piernikowe!
25 października
Czekoladowe babeczki z piernikową nutą słodzone cukrem z kwiatu kokosa podane ze świeżą figą i domowym serkiem jabłkowym
* serek naturalny + domowy mus z jabłek z cynamonem i goździkami
Przez te czekoladowe Mikołaje i świąteczne edycje słodyczy, które machają do mnie z półek krzycząc "Kup mnie!", jakoś taki świąteczny nastrój mam ostatnio. :-)
8 komentarze
z tą figą cudowne :)
OdpowiedzUsuńcukier z kwiatu kokosa?! muszę to mieć! :)
OdpowiedzUsuńSmacznie i świetnie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńTwoje wypieki są niezastąpione! :)
OdpowiedzUsuńsama miałam ostatnio ochotę na coś piernikowego :D
OdpowiedzUsuńI bardzo dobrze, bo święta naprawdę tuż za rogiem!:D
OdpowiedzUsuńświetne babeczki, wyglądają na takie delikatne :)
OdpowiedzUsuńŚwięta już wyczuwam :)
OdpowiedzUsuń