644. Dyniowe placuszki jaglane
02 września
Dyniowe piernikowe placuszki z kaszy jaglanej podane z truskawkowym jogurtem sojowym Joya, figą i masłem ghee
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
15 komentarze
Figi to chyba najbardziej fotogeniczne owoce! :)
OdpowiedzUsuńA te placuszki prezentują się cudnie!
jaglanych jeszcze nie robiłam, a tak cudnie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńwidzę, że pozostajesz w temacie dyni- dla mnie, jako pierwszej fanki dyni super!! :)
OdpowiedzUsuńwidzę, że czas na figi! :)
OdpowiedzUsuńmuszą być smaczne:) świetny pomysł:)
OdpowiedzUsuńA podasz przepis?
OdpowiedzUsuńWyglądają cudownie, na pewno świetnie komponowały się z figami ;)
OdpowiedzUsuńWspaniałe, grube, dyniowe i jaglane! Proszę takie jutro. ;D
OdpowiedzUsuńWyglądają wspaniale i baardzo smacznie (:
OdpowiedzUsuńMuszę jak najszybciej dorwać świeże figi!
OdpowiedzUsuńSą w Tesco po 50gr/szt :)
UsuńNapisz mi proszę czy w PL można kupić produkty tej firmy? jeżeli tak to gdzie? chodzi mi o JOYA... dziękuje z góry.
OdpowiedzUsuńTak, można - w E. Lecrelc i Sano :)
UsuńDyniowe najlepsze :)
OdpowiedzUsuńJak dyniowe, to biorę! ;D
OdpowiedzUsuń